Forside / Ikke kategoriseret / Betingelser for at sende spørgsmål

Betingelser for at sende spørgsmål

Ikke kategoriseret

Når du indsender et spørgsmål til Islamsvar.dk så accepterer du samtidig følgende betingelser:

Hvis du har krydset “Ja” til at spørgsmålet kan offentliggøres, så har du samtidig givet Islamsvar lov til at bruge pågældende spørgsmål i komplet eller redigeret form som Islamsvar ønsker.

Dit spørgsmål læses kun af folk med tilknytning til Islamsvar, og deles ikke med uvedkommende.

Du har retten til at forblive anonym og Islamsvar vil aldrig frivilligt udstille hverken din email, navn, spørgsmål eller andre oplysninger om dig uden dit forudgående samtykke. Eneste undtagelse til dette er, at spørgsmålet og dertilhørende svar kan offentliggøres, hvis du selv har accepteret at spørgsmålet kan offentliggøres. Dette vil dog aldrig gælde for hverken navn eller email, medmindre andet er aftalt.

Du giver dit samtykke til, at dit spørgsmål og dine indsendte oplysninger bliver gemt i en intern database.

Du er indforstået med, at ethvert svar er i en alt andet lige situation og i princippet kun gælder for det konkrete tilfælde, hvorom der er stillet et spørgsmål i forhold til de givne oplysninger i spørgsmålet, og ikke andre situationer.

Din email tilmeldes Islamsvars mailingliste, hvorfra du kan modtage nyhedsbreve mm.

Ligesom alle andre hjemmesider & it-services kan Islamsvar ikke garantere, at data ikke bliver kompromitteret af hackere eller lignende. I så fald kan Islamsvar ikke stilles til ansvar for tab, manipulation eller anden offentliggørelse af data.

Ethvert svar fra Islamsvar er kun til formidling af, hvad det islamisk religiøse standpunkt er. Andre holdninger kan eksistere, og enhver er frit stillet til at følge Islamsvars standpunkt eller lade være.

Ethvert svar fra Islamsvar skal forstås i forhold til gældende dansk lovgivning.

Islamsvar kan ikke stilles til ansvar for, hvordan du eller andre reagerer på eller handler i forhold til svarene.

Spørgsmål, der af Islamsvar vurderes til at være useriøse, trick-spørgsmål eller på anden vis ønsker et påtvinge eller diskutere et bestemt syn tager ofte for meget tid og fjerner fokus fra andre henvendelser. Sådanne spørgsmål kan derfor forventes ikke at blive besvaret.